Arts tweewielers


FLYER e-bikes uit Zwitserland, bij Arts Tweewielers

De FLYER e-bikes zijn geproduceerd en ontwikkeld in Zwitserland met maar één hoofddoel: innovatieve oplossingen combineren met een uniek en herkenbaar design. Zo is het merk de laatste jaren doorgegroeid tot een speler in de wereldwijde e-bike markt. FLYER richt zich op het ontwikkelen en fabriceren van elektrische fietsen. De duurzame, onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige producten van FLYER voorzien in de wensen van vele toekomstige e-bike gebruikers. De fietsen van FLYER zijn niet alleen heel natuurlijk en ergonomisch vormgegeven, maar voorzien ook voor een meerwaarde bij de gebruiker door de kenmerkende designs.

FLYER was één van de eerste producenten van elektrisch fietsen. Naast de nu al grote groep fietsers die de elektrische fiets gebruikt als recreatief vervoersmiddel, zullen straks ook forenzen, gezinnen en scholieren, steeds vaker de elektrische fiets gaan inzetten als dagelijks vervoer. Het maakt niet uit of u sportief, ontspannend of tussen het stadsverkeer onderweg gaat, bij Arts Tweewielers vindt u diverse comfortabele en betrouwbare FLYER e-bikes. Kenmerkend voor FLYER e-bikes zijn de uitmuntende Zwitserse, kwaliteit, comfort en natuurlijk innovatie.

Bij FLYER hebben ze de e-bike collectie verdeeld in drie logische categorieën

Tour
De FLYER Tour e-bikes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en of lange fietstochten. Grote afstanden worden afgelegd met een minimale krachtinspanning.

Urban
De FLYER Urban e-bikes kenmerken zich door een modern en sportief ontwerp passend bij de stedelijke dynamiek. Ideaal voor woon- en werkverkeer.

Mountain
De FLYER e-MTB’s zijn ontworpen om de meest extreme en moeilijke terreinen met gemak de baas te zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de fietsen van FLYER of wilt u de fietsen komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Son en Breugel nabij Eindhoven.

Flyer e-bikes en tourfietsen

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven